1. kesäkuuta 2020

Ihana Ilma

Kesäkuun alkuun on mukava puhua ihanasta ilmasta. Ilma sohva on oman mallistomme ensimmäinen sohva, joka suunniteltiin 2014. Olimme myymälässä huomanneet, että raskaat sohvakokonaisuudet ja mallit eivät enää herättäneet kysyntää. Halusimme luoda sohvan mukavaan rentoon elämiseen. Ilmasta tuli tarkan harkinnan ja tuotekehittelyn tuloksena siro löhösohva, joka kutsuu rentoutumaan. Selkeä kevyt skandinaavinen tyyli sopii niin moderniin, kuin vanhempaankin kotiin."Mielessäni siinsi aiempaa sirompi sohvamallisto. Oli muistoja 50-luvun kepeistä pienistä kalusteista, jotka mahtuivat kaupunkiasuntoihin jättäen tilaa muulle elämiselle. Oman malliston sohvat ovat siroja skandinaavisen tyylin omaavia löhösohvia. Niiden modernin yksinkertainen tyyli henkii hitusen vanhan ajan glamouria."

-Sonja Salmenoja, Suunnittelija 2014

Ilma sohvan tunnistaa sen erityispiirteestä "tereistä". Koristetereet istuin- ja selkätyynyissä antavat mallille rennon ilmeen. Sohvan saa myös ilman tereitä. Pehmeän kutsuva ulkomuoto ja siro runko luovat ajattomuutta ja mukavuutta. Mallissa haluttiin panostaa materiaaleihin. Koskisen sahan puurunko ja eettisesti valmistetut höyhentäytteet valittiin huolella. Sohva verhoillaan lähituotteena Lahden tehtaalla. Höyhen on ihanan rento ja palautuva materiaali tyynyjen pintakerroksessa, minkä alla on napakkaa kotimaista vaahtomuovia. Halutessaan täytteet saa myös kotimaisen Lennolin Ecovanutäytteellä. Kuusilinnan sohvat valmistetaan aina irtoverhoiltuina, jotta sohvan päällisiä voi pestä tai halutessaan vaihtaa uusiin.

Nykyään Kuusilinnan omamallisto muodostuu Ilma, Tuuli, Pilvi ja Pesä sohvista, joiden nimet kertovat mallien muotokielestä. Uusimpana joukkoon on tulossa Kolo täysin ekologinen sohva, josta kerromme lisää pian. Kaikissa malleissa on lukuisia mitta- ja verhoiluvaihtoehtoja. Tervetuloa tutustumaan lisää tunnelmallisiin kivijalkamyymälöihimme Helsingissä ja Vanhassa Porvoossa tai verkkokauppaamme: www.kuusilinna.fi/


Ihania ilmoja toivotellen🌼-Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti