12. elokuuta 2020

Sohvaideoita asuntomessuilta

Kiitos ihanan vilkkaasta kesästä sohvien ja sisustamisen ystävät💛.

Ennen Living myymälän suosikkituotteista ja syysuutuuksista kertomista piipahdetaan asuntomessuilla Tuusulassa. Tänä vuonna asuntomessut järjestetään nyt elokuussa Tuusulan Rykmentinpuistossa ja siellä voi vierailla netistä ennakkoon ostetulla lipulla 30.8.asti. Asiakkaamme ovat valinneet ihastuttaviin koteihinsa myös meidän Lahdessa käsityönä valmistettavia sohvia. Tässä muutamia niistä.

Yksi omista suosikeistani on värikäs Hartin perheen koti Jämerä Salmiakki #30 . Hartit suunnittelivat itse uuden kotinsa sisustuksen ulkomailta käsin ja lopputulos on upea. Ilma kulmasohva 260x252cm pehmeällä konjakin sävyisellä nappanahalla on pitkäikäinen ja tyylikäs valinta olohuoneen seurustelualueelle. 

Finnloftin Hetena #38 sisustuksen suunnitteli taitava Heli Virtanen Iloa Interiorsilta. Tähän upeaan skandihenkiseen kohteeseen valinta oli Tuuli sohva 206cm kestävällä ja pestävällä vaalealla Stark 918 kankaalla.

Ihanaa rosaa Enzimi pellavaa 188cm Ilma sohvassa Jämerän Laventeli #31 kohteessa. 

Kotimaisen käsityönä valmistetun sohvan hankinta on näinä erikoisina aikoina järkevä ja pitkäikäinen valinta. Palvelemme teitä sohva-asioissa: Helsinki Annankatu 24, Ma-Pe 10-18 La 10-16.  Porvoon Vanhassa kaupungissa sohva- ja sisustusasioissa Ma-Pe 11-17 La 11-16. 
Verkkokaupassa 24/7 www.kuusilinna.fi

Näihin asunto- ja sohvaunelmien tunnelmiin toivottelen mukavaa elokuun jatkoa 🌸. 


-Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti