8. lokakuuta 2020

Kuusilinna Living suosikit

Kuusilinna Living on skandinaavista tyyliä boheemisti yhdistelevä tunnelmallinen myymälä Porvoon Vanhassa kaupungissa. Ajatuksenamme toisen kivijalkakaupan avaamisessa oli palvella sohva-asiakkaitamme laajemmin Helsingin myymälän ohella. Tänne on helppo tulla autolla ja täältä saa ideoita, sekä sisustustuotteita koko kotiin sohvan ohella. Porvoon Vanha kaupunki on myös meille rakas historian havinaa ja inspiraatiota tarjoava paikka, joka jokaisen täytyy kokea. Tuotevalikoimamme sisältää kotimaisia ja skandinaavisia lempituotteitamme, joista suurin osa löytyy myös verkkokaupastamme. Tietyt tuotteet on nousseet esiin suosikkeina kotimaisten sohviemme ohelle niin Porvoon myymälässä kuin verkkokaupassa. 

Kuusilinna: Verkkokauppa

Cooeen kauniit pallomaljakot ja kynttilänjalat sopivat sisustukseen ympäri vuoden. Laadukkaat myrkyttömät tuoksukynttilät Merakilta, Storefactoryltä ja Malialta piristävät pitkän päivän jälkeen rentoutuessa. Boheemia skandityyliä edustava Madam Stoltz toimittaa meille kauniita koreja, ruukkuja ja pienhuonekaluja. Kotimaisista suosikeista Miikon nahkatuotteet ja Punkaliven puuseppien säilytin kalusteet ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä sisustushankintoja, unohtamatta Puinen ihastuttavia ikikukkia. Papercollective tarjoaa Tanskassa höyhenmerkillä painettavia taidejulisteita. Julisteet ovat yksilöllisiä pieniä eriä ja tuotolla rahoitetaan hyväntekeväisyyskohteita. Tutustu näihin ja muihin tuotteisiimme lisää verkkokaupassamme tai vierailulla Porvoon myymälässä.Kuusilinnan sohvamallit löytyvät hyvin edustettuina Porvoon kodikkaasta myymälästä. Ilma ja Tuuli ovat Lahdessa valmistettavan mallistomme suosikit ja niihin voit itse valita mieleisesi kokonaan irrotettavan verhoilun. Malliston ajatuksena on ollut pitkäikäisyys ja mukavuus kauniin siron ajattoman muotoilun kera.


Lämpimästi tervetuloa viihtymään ja inspiroitumaan Vanhaan kaupunkiin, jonka tunnelma häikäisee ympäri vuoden. Kuusilinna Living palvelee syyskaudella Ke-Pe 11-17 La 10-16 ja Su 12-15. Sisustusostokset teet turvallisesti myös verkkokaupassamme, 4,90 toimituskululla ympäri Suomen🍁.


Syysterveisin

Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti